سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق

 

 

مواد لازم:

  • سه چهارم پیمانه آب انار
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • ۲ قشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری آویشن
  • یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱۵۰ گرم برگ اسفناج
  • سه چهارم پیمانه کلم قرمز ریزخردشده
  • نصف پیمانه دانه انار
  • نصف پیمانه فندق بوداده خردشده
  • یک عدد گلابی بزرگ و سفت

سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق

طرز تهیه:

۱. آب انار را در یک ماهیتابه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا حجم آن سه چهارم پیمانه شود. اجاره دهید سرد شود و سپس با سرکه، روغن، نمک، آویشن و فلفل ترکیب کنید.

۲. سالاد، پیازچه، جعفری، گردو و دانه‌های انار را با هم مخلوط کنید و همراه با سس آب انار داخل یک کاسه بزرگ به آرامی ترکیب کنید.

سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق

منبع: برترین ها

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *