سالاد انار و پرتقال خونی

 

 

مواد لازم:

  • ۸ عدد پرتقال خونی
  • ۶ دسته شاهی
  • یک عدد کاهو
  • ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نصف تا سه چهارم پیمانه دانه انار
  • یک پیمانه خلال بادام بوداده

lamb-pomegrante-2،سالاد انار و پرتقال خونی

طرز تهیه:
۱. پوست پرتقال را بکنید و با یک چاقوی تیز پوست نازک و سفید آن را جدا کنید.
۲. شاهی‌ها را بشویید. در یک کاسه بزرگ آن را با کاهو، پرتقال‌ها و مقدار کافی سرکه ترکیب کنید. در نهایت سالاد را با دانه‌های انار و بادام بو داده تزئین کنید.

goat-pomegrante،سالاد انار و پرتقال خونی

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *